Categories
Opste informacije

Gordon zapošljava u Subotici i Kikindi

Preduzeće Gordon doo nastavlja sa zapošljavanjem u istoj dinamici kao pre. Ukoliko postoji interesovanje za rad u našim pogonima u Subotici i Kikindi na radnom mestu operatera u proizvodnji, svi zainteresovani se mogu prijaviti na brojeve telefona 024/4155445 ili 0230/315521 i putem mejla na hr@gordon.rs

U preduzeću Gordon doo nije došlo do smanjenja broja zaposlenih niti do smenjenog obima posla od kada traje vanredno stanje. Nudimo siguran i stalan posao kao i sigurna primanja.

Više detalja svi zainteresovani mogu da pročitaju u oglasima na portalu Infostuda:

https://poslovi.infostud.com/posao/Gordon-d.o.o-Calzedonia-Group/Operater-u-proizvodnji-sivac/303748?utm_source=send_notification_for_ads_paid_sr-transakcioni&utm_medium=email&utm_campaign=29-04-2020&utm_content=link-oglas

https://poslovi.infostud.com/posao/Gordon-d.o.o-Calzedonia-Group/Operater-u-proizvodnji-Sivac/303749?utm_source=send_notification_for_ads_paid_sr-transakcioni&utm_medium=email&utm_campaign=29-04-2020&utm_content=link-oglas

Svi zaposleni u Gordon-u koji budu preporučili zaposlenje u pogonima u Subotici i Kikindi očekuje bonus. Detalje vezano za bonus za preporuku, pročitajte na oglasnoj tabli u preduzeću.

Categories
Opste informacije

Deljenje zaštitnih maski zaposlenima

Pored donacije, preduzeće Gordon je obezbedio dodatnih 5000 zaštitnih maski svojim zaposlenima i njihovim porodicama.

Zaposleni u Subotici mogu da preuzmu zaštitne maske od ponedeljka do srede (23.03.-25.03.) od 10 do 14 časova u subotičkom pogonu.

Zaposleni u Kikindi mogu da preuzmu zaštitne maske od ponedeljka do srede (23.03.-25.03.) od 10 do 14 časova u kikindskom pogonu.

Prilikm preuzimanja zaštitinih maski, moguće je dostaviti kadrovskoj službi potvrde i doznake za mesec mart.

Svaki zaposleni će dobiti 3 maske u jednom pakovanju. Maske mogu da se preuzmu i u ime drugih, ako neko nije u mogućnosti da dođe. Molimo zaposlene, da ne stvaraju gužvu i da se obavezno pridržavaju propisanih mera: držanje udaljenosti i nošenje zaštite preko usta i nosa, dok se ne dobiju maske. Molimo zaposlene da ne dolaze ako se nalaze u izolaciji.  

INSTRUKCIJE ZA KORIŠĆENJE ZAŠTITNIH MASKI:

MASKE NISU MEDICINSKE ILI HIRURŠKE, VEĆ SU OD PAMUČNOG MATERIJALA, ALI I KAO TAKVE MOGU DA PRUŽAJU ZAŠTITU. NJIHOVA NAJVEĆA PREDNOST JE DA SE MOGU KORISTITI VIŠE PUTA. MASKE MORAJU DA SE OPERU ILI DA SE ISKUVAJU NA VISOKOJ TEMPERATURI PRE PRVE UPOTREBE, I NA ISTI NAČIN TREBA IH PRATI SVAKI DAN, TAKO MOGU DA SE KORISTE VIŠE PUTA.

Categories
Opste informacije

Donacija

Kao što ste u medijima mogli da pročitate i čujete, direktor fabrike „Gordon“ d.o.o. – koja posluje u okviru grupacije “Calzedonia“, Adriano Zoni, je donirao 10.000 pamučnih, perivih zaštitnih maski za višekratnu upotrebu, od kojih je 7.000 za Suboticu, a 3.000 za Kikindu.

https://www.subotica.com/vesti/kalcedonija-donirala-7.000-zastitnih-maski-subotici-id37517.html

U znak zahvalnosti ali i solidarnosti i podrške narodu Italije,  simbol Subotice – Gradska kuća, od večeras će se pridružiti Gradu Beogradu jer će biti osvetljena u bojama italijanske zastave.

Ističemo, da pored donacije, dodatnih 5000 zaštitnih maski preduzeće želi da obezbedi pre svega svojim zaposlenima i njihovim porodicama. Uskoro će biti objavljen način deljenja maski zaposlenima. 

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim volonterima i onima koji su se javili i prijavili za volontiranje, za svoja dela i dobre namere. Svojim gestom su dokazali svoju ljudskost i želju da pomognu u ovim teškim trenucima. Ponosni smo na sve vas. 

Takodje se zahvaljujemo preduzeću Flash iz Apatina, koje posluje u okviru “Calzedonia” grupe, za isporuku materijala za proizvodju maski.

 Uprava

Objavljeno dana 20.03.2020.

Categories
Volonterski rad

Volonterski rad

Hvala svim zaposlenima koji su se prijavili da učestvuju u volonterskom radu proizvodnje maski u našoj proizvodnji. 

Popunili smo maksimalan broj ljudi koji mogu da budu prisutni. 

U slučaju potrebe objavićemo ponovo. 

Hvala svima na spremnosti.