Categories
Opste informacije

Donacija

Kao što ste u medijima mogli da pročitate i čujete, direktor fabrike „Gordon“ d.o.o. – koja posluje u okviru grupacije “Calzedonia“, Adriano Zoni, je donirao 10.000 pamučnih, perivih zaštitnih maski za višekratnu upotrebu, od kojih je 7.000 za Suboticu, a 3.000 za Kikindu.

https://www.subotica.com/vesti/kalcedonija-donirala-7.000-zastitnih-maski-subotici-id37517.html

U znak zahvalnosti ali i solidarnosti i podrške narodu Italije,  simbol Subotice – Gradska kuća, od večeras će se pridružiti Gradu Beogradu jer će biti osvetljena u bojama italijanske zastave.

Ističemo, da pored donacije, dodatnih 5000 zaštitnih maski preduzeće želi da obezbedi pre svega svojim zaposlenima i njihovim porodicama. Uskoro će biti objavljen način deljenja maski zaposlenima. 

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim volonterima i onima koji su se javili i prijavili za volontiranje, za svoja dela i dobre namere. Svojim gestom su dokazali svoju ljudskost i želju da pomognu u ovim teškim trenucima. Ponosni smo na sve vas. 

Takodje se zahvaljujemo preduzeću Flash iz Apatina, koje posluje u okviru “Calzedonia” grupe, za isporuku materijala za proizvodju maski.

 Uprava

Objavljeno dana 20.03.2020.